Rabarbarabaka

Rabarbarabaka

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 skammtar

Składniki

  • möndlur, með hýði
    30 g
  • ósaltað smjör við stofuhita
    100 g
  • hveiti
    200 g
  • sykur
    150 g
  • vanillusykur, heimatilbúinn (sjá ráð)
    1 msk
  • sjávarsalt
    1 hnífsoddur
  • rabarbari skorinn í bita (2 cm)
    650 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Białko 5.5 g
Kalorie 1757 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie