Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 姜
- 1 条 鲫鱼 ,约280克,洗净切块
- 25 克 料酒
- 600 克 水
- 10 克 火腿 ,切片
- 200 克 豌豆苗
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 652 kJ / 156 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 75.5 mg