Bolo de mandioca com coco

Bolo de mandioca com coco

4.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 fatias

Składniki

  • manteiga sem sal em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
    60 g
  • farinha de trigo mais q. b. para polvilhar
    50 g
  • açúcar
    300 g
  • água
    80 g
  • ovos médios, separar gemas e claras
    4
  • sal marinho
    1 pitada de
  • mandioca descascada e cortada em pedaços
    500 g
  • leite de coco
    200 g
  • coco seco ralado
    150 g
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 338 kcal / 1413 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 119 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...