Urządzenia i Akcesoria
Japanese Souffle Pancakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141 mg
Białko
4 g
Kalorie
464 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dynamic Duo
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 godz.
Coffee Cream
5 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Cheesy Corn Dogs
2 godz.
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1 godz. 20 min
Temaki Sushi
1 godz.
Pecan Pie Ice Cream Shake
1 godz.
Crispy Donuts
2 godz. 30 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 min