Urządzenia i Akcesoria
Japanese Souffle Pancakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141 mg
Białko
4 g
Kalorie
464 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dynamic Duo
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 Min
Glazed Lemon Muffins
1 Std.
Stout Beer Ice Cream Float
10 Std. 45 Min
Cashew Vanilla Coffee
10 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 Std.
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Sea Salt Caramel Cookies
24 Std. 50 Min
Homemade Baking Mix with Shortening
5 Min