Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 500 - 800 g ruibarbo cortado em pedaços (1,5-2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 71.4 kJ / 17.1 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 5.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Esparregado de feijão-verde
45 min
Esparregado à moda da Beira
50 min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8 Std. 30 Min
Cozer 300-450 g de pêssego
Brak ocen
Cevada com ratatouille
40 min
Salsichas romenas grelhadas (Mititei)
12 Std. 45 Min
Manakish (pão za'atar)
2 godz. 40 min
Cozer 500 g de pêssego
Brak ocen
Cozer 500 g de alperce
Brak ocen
Ajo blanco com salmão e cebolinho
10 min
Tartes com creme de amêndoa
40 min
Monstros de puré de batata
2 godz. 5 min