Urządzenia i Akcesoria
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em quartos500 - 800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
44.8 mg
Białko
1 g
Kalorie
105.4 kJ /
25.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Frango com alho e uvas
2 godz. 10 min
Tempero de pimenta e limão
1 godz. 30 min
Ghee
1 godz. 5 min
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40 min
Coroa recheada com halloumi e alecrim
1 godz. 50 min
Suco de açaí detox
15 min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Brak ocen
Millet
45 min
Sangria
10 min
Peixe cozido com batatas e molho de tomate
50 min
Preparado em pó para sopa rápida
10 min
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55 min