Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 500 - 800 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 54.4 kJ / 13 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 67.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45 Min
Xarope de baunilha
Brak ocen
Sambal oelek
20 min
Doce de aproveitamentos
35 Min
Quiche de húmus com tomate
30 min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 Min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Brak ocen
Esparregado à moda da Beira
50 menit
Iogurte de baunilha com eritritol
14h
Sopa de lentilhas e abóbora
5 godz. 20 min
Esparregado de grelos e nabiças
40 min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 min