Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 450 g bolbo de aipo cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 126.9 kJ / 30.3 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 76.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 4 trutas
Brak ocen
Cozer 400-500 g de cogumelos Paris
25min
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Brak ocen
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Brak ocen
Gelatinas de fruta
5h 15 min
Sopa de tomate seca com pão
1h 25min
Caldo de galinha com tortellini de camarão
55min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35min
Creme de chuchu e funcho
40min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25min
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1h