素錦羹

素錦羹

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    70 克
  • 800 克
  • 新鮮竹筍 切絲
    500 克
  • 素魚粿 切片
    30 克
  • 素蟳棒 切絲
    10 克
  • 素魚粿 切片
    30 克
  • 金針菇
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 香油 少許
  • 太白粉 與100克水調勻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90 kcal / 379 kJ
Białko 4.093 g
Tłuszcz 3.029 g
Węglowodany 12.698 g
Błonnik 4.705 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...