
Urządzenia i Akcesoria
燴炒甜椒腰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
薑10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片40 克
-
新鮮杏鮑菇 ,切塊100 克
-
新鮮香菇 ,切塊100 克
-
青椒 ,切片150 克
-
紅甜椒 ,切片60 克
-
黃甜椒 ,切片60 克
-
甜豌豆 ,捏去頭尾50 克
-
素腰花120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
162 kcal /
680 kJ
Białko
6.689 g
Tłuszcz
10.463 g
Węglowodany
12.62 g
Błonnik
4.742 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan