燴炒甜椒腰花

燴炒甜椒腰花

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    40 克
  • 新鮮杏鮑菇 ,切塊
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切塊
    100 克
  • 青椒 ,切片
    150 克
  • 紅甜椒 ,切片
    60 克
  • 黃甜椒 ,切片
    60 克
  • 甜豌豆 ,捏去頭尾
    50 克
  • 素腰花
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 162 kcal / 680 kJ
Białko 6.689 g
Tłuszcz 10.463 g
Węglowodany 12.62 g
Błonnik 4.742 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...