燴炒甜椒腰花
TM5 TM6

燴炒甜椒腰花

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 薑
  • 20 克 油
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 100 克 新鮮杏鮑菇 ,切塊
  • 100 克 新鮮香菇 ,切塊
  • 150 克 青椒 ,切片
  • 60 克 紅甜椒 ,切片
  • 60 克 黃甜椒 ,切片
  • 50 克 甜豌豆 ,捏去頭尾
  • 120 克 素腰花
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
680 kJ / 162 kcal
Białko
6.689 g
Węglowodany
12.62 g
Tłuszcz
10.463 g
Błonnik
4.742 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy