Urządzenia i Akcesoria
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
370 gramos
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
200 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
-
170 g de cebolla blanca en gajos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 gramos
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOS TM6 II
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Lentejas estofadas
9 Std.
Champiñones salteados al ajillo
25 Min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 Min
Salteado de verduras mixtas TM6
30 Min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6
25 Min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 Min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 Min
Sofrito de ajo y cebolla
20 Min
Cebolla caramelizada 200 g
40 Min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 Min
Mayonesa
5 Min