Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de azúcar refinada
- 3 claras de huevo
- 195 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
- 100 g de mantequilla, en cubos
- 13 yemas de huevo
- 5 huevos
- la ralladura de 2 limones amarillos
- 215 g de harina de trigo
- 55 g de fécula de maíz
- 10 g de polvo para hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1358 kJ / 323 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de mantequilla
50 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Pastel lava de chocolate
30 min
Pastel party-pops
2 Std. 10 Min
Pasta al pesto blanco TM6
40 min
Brownie y trufa caramelizada TM6
50 Min
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20 Min
Natilla líquida TM6
15 Min
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Churros de galleta de chocolate
1 Std.
Pastel de chocolate en taza
10 Min
Bizcocho de chocolate
1 Std. 40 Min