Basilikapesto

Basilikapesto

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner

Składniki

  • parmesanost cut in pieces
    80 g
  • pinjenötter
    30 g
  • vitlöksklyfta (opcjonalnie)
    1
  • färska basilikablad
    80 g
  • extra virgin olivolja
    150 g
  • salt
    ½ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portioner

Sód 2270.3 mg
Białko 35.3 g
Kalorie 7781.8 kJ / 1859.9 kcal
Tłuszcz 190.1 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 37.7 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie