Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 牛肉块,去筋 ,切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉
- 100 克 冰水
- 1 汤匙 蚝油
- 15 克 鱼露
- 5 克 盐
- 50 克 木薯淀粉
- 1600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 3044 kJ / 739 kcal
- Białko
- 106.7 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Sód
- 4651.1 mg