Urządzenia i Akcesoria
Postre de coco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 raciones
Składniki
Base postre de coco
-
400 g de leche evaporada
-
100 g de coco rallado
-
400 g de leche condensada
-
4 yemas de huevo
Merengue Suizo de la Caro
-
4 claras de huevo
-
200 g de azúcar
-
4 gotas de jugo de limón (o vinagre)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
11.9 g
Kalorie
1916 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pebre
20 min
Torta de hojarasca
3 godz. 30 min
Espuma helada de limón y menta
7 godz. 30 min
Pie de limón
3 godz. 15 min
Cremoso de mote
1 godz. 20 min
Torta rápida de nueces
1 godz. 15 min
Manjar blanco
25 min
Pan amasado
55 min
Mousse de maracuyá
2 godz. 10 min
Manjarate
3 godz. 40 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min