Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base postre de coco
- 400 g de leche evaporada
- 100 g de coco rallado
- 400 g de leche condensada
- 4 yemas de huevo
Merengue Suizo de la Caro
- 4 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 4 gotas de jugo de limón (o vinagre)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10 min
Espuma helada de limón y menta
7 Std. 30 Min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Torta rápida de nueces
1h 15 min
Pie de limón
3h 15 min
Empanada de pino al horno
4h
Pan amasado
55min
Manjarate
3h 40min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45min
Chardonnay sour
10 min