![Postre de coco Postre de coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8674a8ff-80ad-43b7-a601-2572ce346982/Derivates/a0d5365d-96b7-4c7d-9556-123bd36e9cd4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base postre de coco
- 400 g de leche evaporada
- 100 g de coco rallado
- 400 g de leche condensada
- 4 yemas de huevo
Merengue Suizo de la Caro
- 4 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 4 gotas de jugo de limón (o vinagre)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g