Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 糯米粉
- 400 克 水
- 20 克 糖
- 400 克 雪梨 (韩国梨) ,去芯,一切四块
- 50 克 蒜瓣
- 10 克 新鲜姜
- 110 克 黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)
- 70 克 辣椒碎片
- 4 汤匙 韩国鱼露
- 1 汤匙 韩国虾酱
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1904 mg