Urządzenia i Akcesoria
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí
Składniki
-
80 gramů kešu ořechů
-
500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ stroužku česneku
-
100 gramů podmáslí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
661 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saláty
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lilková pomazánka
50min
Houbové curry
50min
Vydatný bramborový salát
2h
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1h
Indická hořčice
15min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Kašmírská rýže
30min
Rillettes z uzeného lososa
10min
Korma s mořskými plody
40min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min