Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
TM5 TM6

Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 gramů kešu ořechů
  • 500 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře
  • ½ stroužku česneku
  • 100 gramů podmáslí
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
661 kJ / 158 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy