Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.5 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 skammtar

Składniki

  • parmesan ostur í bitum
    60 g
  • pecorino ostur (opcjonalnie)
    30 g
  • skallotlaukur (30 g)
    1
  • beikonkurl
    150 g
  • extra virgin ólífuolía
    20 g
  • vatn
    1200 g
  • salt
    ¾ tsk
  • spaghetti
    350 g
  • egg
    3
  • eggjarauða
    1
  • svartur pipar
    2 hnífsoddar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Białko 27 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie