Muffin vegano de chocolate y almendra

Muffin vegano de chocolate y almendra

3.6 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
24 porciones

Składniki

Glaseado
  • 200 g de azúcar refinada
  • 20 g cocoa en polvo
  • 40 g aceite de maíz
  • 40 g de leche de almendras
Muffin vegano <br>
  • 50 g de cocoa en polvo
  • 20 g de fécula de maíz
  • 150 g de avena instantánea
  • 7 g de polvo para hornear
  • 180 g de azúcar mascabado
  • 90 g de aceite de maíz
  • 10 g de esencia de vainilla
  • 230 g de leche de almendras
  • 150 g de almendras fileteadas, tostadas
  • 100 g de chispas de chocolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 53 mg
Białko 4 g
Kalorie 822 kJ / 196 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...