Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
lub 20 g Zwiebel, in Spalten -
250
g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
lub 250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Putenfleischwürfel anbraten
15 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 Min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 Min
Putenfleischstreifen anbraten
15 Min