Wersje kompatybilne
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
lub 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 71 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garnelen, Paprika und Chili anbraten
20 Min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 Min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Ananas anbraten (400 g)
20 Min
Langkornreis, gekocht
35min
Äpfel anbraten (200 g)
15 Min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 Min