Putenfleischstreifen anbraten
TM6

Putenfleischstreifen anbraten

3.6 (53 oceny)

Składniki

  • 20 g Öl
  • 1 Knoblauchzehe
    lub 20 g Zwiebel, in Spalten
  • 250 g Putenschnitzel, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    lub 250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Wartości odżywcze
na 1 Portionen
Kalorie
1095 kJ / 262 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.1 g
Sód
584 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy