Scrambled eggs sottovuoto

Scrambled eggs sottovuoto

4.7 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni

Składniki

  • 30 g di burro
  • 60 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 6 uova fredde
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • pepe nero macinato
  • erba cipollina fresca tritata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 797 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 1071.5 kJ / 256.1 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...