Urządzenia i Akcesoria
Käseecken zum Zupfen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 Portionen
Składniki
Teig
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker1 Prise
Füllung und Fertigstellung
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Gouda in Stücken200 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
-
Eigelb1
-
Milch2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
2097 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Häschen, hüpf!
8 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 Std. 30 Min
Speckfalten
2 Std. 20 Min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Käse-Salami-Twister
1 Std. 50 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Cheddargebäck
40 Min
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Käsetaschen
45 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min