
Urządzenia i Akcesoria
酸辣海鮮蓋飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
酸辣海鮮
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
紅蔥頭 ,切片10 克
-
草蝦仁 ,去腸泥,開背150 克
-
花枝 ,切圈150 克
-
冬蔭公湯醬25 克
-
蘑菇 ,切塊(一開四)70 克
-
魚露1 大匙
-
糖½ 茶匙
煮白米飯
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
623 kcal /
2604.1 kJ
Białko
37.5 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
90.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
361.2 g
Sód
1785.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan