Urządzenia i Akcesoria
Brioška
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 plátků
Składniki
-
20 gramů mléka
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (12 gramů)20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
350 gramů polohrubé mouky plus extra for dusting
-
4 vejce
-
60 - 100 gramů cukru
-
1 čajová lžička soli
-
170 gramů másla na kousky
-
1 žloutek lehce rozšlehaný, na pomazání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 krajíc / plátek
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Libanonské placky
3 godz. 20 min
Italské grissini
2 godz.
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Ječná mouka
5 min
Lemon meringue dort
2 godz. 10 min
Křupavé dukátky
1 godz. 30 min
Calzone se šunkou a rajčaty
2 godz. 50 min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 min
Jemná brioška
2 godz.
Turecký flatbread
2 godz. 10 min
Mléčný chléb
2 godz. 20 min