Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 100 gramů sýru goudy, na kousky
- 500 gramů bílého chřestu
- 700 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), domácí - 2 šalotky, napůl
- 15 gramů másla
- 125 gramů smetany
- 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, bílého, mletého
- 4 čajové lžičky pažitky, čerstvé, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 godz.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Holandská omáčka
15min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Béarnská omáčka
20min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min