Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
lub 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
lub 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté z hub
1h 25 min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50min
Barbie pěna
2h 10min
Mandlové pyré
Nenhuma avaliação
Mandlovo-mátové pesto
20 min
Bylinkový koláč
1 godz.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1h 30 min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 min
Terina z rajčat
25h 20min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Hruškový sen
5 Min
Čokoládová panna cotta
4u. 5min