Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 čerstvých šalvějových lístků
- 2 čajové lžičky směsi barevných pepřů, celých
- 3 kuličky nového koření
- ¼ čajové lžičky koriandrových semínek
- 2 hřebíčky
- 300 gramů cibule, napůl
- 300 gramů batátů, na kousky
- 50 gramů másla, na kousky, plus navíc na restování piniových oříšků a kumquatu
- 30 gramů rozinek
- 700 gramů jehněčího masa (např. kýty), na kousky (cca 4 cm)
- 30 gramů balzamikového octa
- 400 gramů červeného vína
-
4
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody) - 1 sušený bobkový list
- 90 gramů kumquatu, na tenká kolečka, bez pecek
- 60 gramů piniových oříšků
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Dušené vepřové maso se ciderem
1 Std. 40 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1j 25 menit
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50min
Králík po sicilsku
1j 20 menit
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1j 30 menit
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1j 30 menit
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1j 30 menit