Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g vegetable oil
lub olive oil -
1
garlic clove
lub 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g chicken thighs, boneless and skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
lub chicken breasts, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 167 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed chicken cubes
15 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned beef strips
15 min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned Chicken Strips
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Browned Pork Strips
15 min