Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 350 g de chalotas, en mitades a lo largo
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiras de ternera doradas
15min
Verduras pochadas para guisos o sopas
25 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 min
Beicon y cebolla pochados
15min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15min
Chalota caramelizada (250 g)
25 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min