Urządzenia i Akcesoria
Chalota caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
10 g de aceite de oliva
-
10 g de mantequilla
-
350 g de chalotas en mitades a lo largo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Calabacín dorado (200 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Berenjena dorada (400 g)
35 min
Berenjena dorada (200 g)
30 min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min