Risotto de setas

Risotto de setas

3.7 169 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 450 g de setas congeladas y lavadas
  • 800 g de agua caliente
  • 100 g de chalotas cortadas por la mitad
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 4 cucharadas de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 323.2 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1483 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...