Urządzenia i Akcesoria
Tomatenreis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen klein2
-
200 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der DoseTomaten halbiert200 g
-
Olivenöl50 g
-
Langkornreis (nicht parboiled)400 g
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min.
Varoma® - Brötli
2hod. 15min.
Marmorkuchen aus dem Varoma®
1hod. 10min.
Bolognese Sauce
3hod. 15min.
Spaghetti Carbonara
35min.
Hefezopf
2hod. 20min.
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min.
Schokoladenmuffins
45min.
Hackfleisch-Pfannkuchen
1hod. 10min.
Spaghetti Carbonara
35min.
Tomatensauce für jeden Tag
30min.
Kartoffelsalat
1hod. 5min.