Frittelle di patate e Parmigiano
TM6 TM5 TM31

Frittelle di patate e Parmigiano

3.6 (184 oceny)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
  • 250 g di patate a tocchetti
  • 2 uova
  • 30 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
372.4 kJ / 89 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0.6 g
Sód
146 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy