Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm) - 20 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Schalotten andünsten
20 Min
Karamellsauce
1h 30min
Zwiebel-Chutney
8 godz.
Zwiebeln andünsten
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 Min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Zwiebeln anbraten
25min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 Min