Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
酵母面团
- 10 克 干酵母粉
- 200 克 水
- 250 克 高筋面粉
面团
- 100 克 无盐黄油 ,切小块,室温软化
- 100 克 白巧克力 ,切小丁
- 50 克 核桃仁碎
- 50 克 混合水果蜜饯
- 50 克 蔓越莓干
-
50
克 去核李子干
lub 50 克 黄色无核小葡萄干 - 500 克 高筋面粉
- 10 克 干酵母粉
- 150 克 糖
- 2 个 蛋
- 2 个 蛋黄
- 100 克 牛奶
- 1 小撮 盐
- 20 克 白兰地
制作
- 高筋面粉 ,撒粉用
- 1 颗 蛋液
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 11578 kJ / 2770 kcal
- Białko
- 64.47 g
- Węglowodany
- 410.18 g
- Tłuszcz
- 96.81 g
- Błonnik
- 20.09 g