Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
派皮挞壳
- 无盐黄油 ,适量,涂抹用
- 50 克 糖
- 100 克 无盐黄油
- 185 克 面粉
- ½ 颗 蛋
- 1 小撮 盐
柠檬馅心
- 120 克 糖
- 100 克 柠檬汁
- 3 颗 蛋
- 120 克 无盐黄油 ,室温软化
- 1 片 鱼胶片 ,用冷水泡软沥干
- 2 条 柠檬皮 ,只选取黄色表皮,切末
组合
- 棉花糖 ,适量,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 2508.3 kJ / 599.5 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 52.4 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Błonnik
- 0.7 g