Urządzenia i Akcesoria
Karamell-Bonbons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 Stück
Składniki
-
Zucker315 g
-
Wasser1030 g
-
Sahne250 g
-
Butter kalt, in Würfeln (2-3 cm) oder 80 g Butter, gesalzen, kalt, in Würfeln (2-3 cm)80 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Vanilleextrakt (opcjonalnie)1 - 2 TL
-
Essig50 g
-
1 - 2 TL NussmischungMeersalzflocken (opcjonalnie)1 - 2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
0 g
Kalorie
153 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Walnuss-Krokant
1 godz. 30 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Krokant
1 godz. 30 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Chapatis
1 godz.
Fudge
2 godz.
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Blätterteig, schnell
2 godz.