Urządzenia i Akcesoria
Marzipan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 Portion
Składniki
-
Zucker220 g
-
½ TL VanilleextraktVanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mandeln, enthäutet220 g
-
Eiweiss (ca. 30 g)1
-
1 EL Kirschlikör, (20 g)Wasser (20 g)1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
51.6 g
Kalorie
9213 kJ /
2202 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
27.9 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Appenzeller Biberli
2 godz. 20 min
Baiser-Herzen
2 godz.
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Toastbrot
3 godz.
Ghee
20 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Lemon Curd
1 godz.
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Nuss-Schoko-Aufstrich
45 min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 godz. 30 min