Urządzenia i Akcesoria
Farina di mandorle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di mandorle pelate200 g di mandorle a lamelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
40 g
Kalorie
4789 kJ /
1144 kcal
Tłuszcz
104 g
Błonnik
25.8 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Farine e miscele
12 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Farina di riso (senza glutine)
10 min
Frolle allo yogurt con composta di lamponi
2 godz.
Mandorle sabbiate
1 godz.
Lemon curd
20 min
Farina di ceci
45 min
Farina d'avena
10 min
Farina di farro
10 min
Cioccolato temperato
15 min
Burro di mandorle
20 min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 godz. 30 min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Burro di arachidi
20 min