Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 2 Prise Salz
- 200 g Magerquark
- 100 g Milch
- 150 g Mehl
- 75 g Mandelstifte
- 75 g Korinthen
- 20 g Butter
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4950 kJ / 1182 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 151 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quark-Kirsch-Auflauf
1j
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1h 10 min
Quarkauflauf
1h 10 min
Quarkauflauf
55 Min
Kirschlasagne
45 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1j 30 menit
Apfel-Brötchen-Auflauf
1h 10 min
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1j 30 menit
Apfel-Grieß-Kuchen
3sa
Kirschenmichel
1j
Hefewaffeln
50 menit
Pflaumenmichel
1j