沙茶腰花

沙茶腰花

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • ,切片
    10 克
  • 15 克
  • 乾辣椒 ,切段(約2公分)
    10 克
  • 素腰花 ,預先川燙
    450 克
  • 芹菜 ,只取梗,切段(約3公分)
    60 克
  • 紅甜椒 ,切滾刀塊(約3公分)
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 素蠔油
    1 大匙
  • 素沙茶醬
    3 大匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 九層塔 ,只取葉子
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 208.5 kcal / 858.5 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...