
Urządzenia i Akcesoria
沙茶腰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
薑 ,切片10 克
-
油15 克
-
乾辣椒 ,切段(約2公分)10 克
-
素腰花 ,預先川燙450 克
-
芹菜 ,只取梗,切段(約3公分)60 克
-
紅甜椒 ,切滾刀塊(約3公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
素蠔油1 大匙
-
素沙茶醬3 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
九層塔 ,只取葉子10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
208.5 kcal /
858.5 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食下飯菜
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan