Urządzenia i Akcesoria
Mini Oregano Focaccias
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
water270 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
plain flour500 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried oregano8 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling, plus extra for greasing8 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
1376 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Pogača (bread)
3 godz.
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Turkish Flatbreads
2 godz. 10 min