醬燒酥豆腸

醬燒酥豆腸

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 100 克
  • 乾香菇
    10 克
  • 豆腸 ,切段(約3公分)
    180 克
  • ,切片
    10 克
  • 10 克
  • ½ 大匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    5 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 黑麻油
    1 大匙
  • 九層塔 ,只取葉子
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 300 kcal / 1233 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...