Masa de pan básica

Masa de pan básica

4.7 66 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
16 rebanadas

Składniki

  • 220 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 20 - 25 g de levadura prensada fresca
    2 - 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 400 g de harina de trigo
  • 30 g de aceite de oliva y algo más para engrasar
    30 g de mantequilla, y algo más para engrasar
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3 g
Kalorie 459 kJ / 110 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...