Bizcocho veteado

Bizcocho veteado

4.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 rebanadas

Składniki

  • mantequilla para engrasar el molde
  • harina para espolvorear el molde
  • 280 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar de vainilla casero
    ½ cucharadita de extracto natural de vainilla
  • 1 pellizco de sal
  • 5 huevos
  • 1 cucharada de polvo de hornear (15 g)
  • 70 g de leche
  • 30 g de cacao puro en polvo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Białko 5 g
Kalorie 1381 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...