Urządzenia i Akcesoria
Pan rápido
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 rebanadas
Składniki
-
300 g agua
-
8 g de levadura de panadería deshidratada
-
500 g harina de repostería500 g harina de fuerza
-
1 cucharadita azúcar
-
2 cucharadita sal
-
15 g aceite de oliva
-
harina de fuerza para espolvorear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
6.4 g
Kalorie
967.4 kJ /
231.5 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto con parmesano
30 min
Pizza napolitana
9 godz.
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Espuma rápida de frutas congeladas
10 min
Limonada
5 min
Limonada
5 min
Masa básica de pizza
1 godz.
Brownie rápido
25 min
Jugo de naranja
5 min
Demo Argentina y Uruguay Pan rápido
50 min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min
Espagueti con jitomate y champiñones
25 min