Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 橄榄油
- 600 克 菲力牛排 ,切长条(1x1x4厘米)
- 1 茶匙 盐
- 2 小撮 现磨胡椒粉
- 100 克 洋葱 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 250 克 新鲜综合菇类 ,切块
- 30 克 水
- 10 克 玉米淀粉
-
½
茶匙 肉高汤酱
lub ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 1 茶匙 英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱
- 200 克 稀奶油
- 50 克 酸黄瓜 ,切条 (opcjonalnie)
- 欧芹叶 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g