Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
4205 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Carrot Top Pesto
5 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1 godz. 5 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Salmon Miso Soup
30 min