Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
4205 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Pumpkin Chili
50 min
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Vegetable Pancakes
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min