Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
4205 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Borscht
25 Min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Vegetable Stock Base
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Cholent
4 Std. 50 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Avocado Coconut Ice Cream
8 Std. 15 Min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Pomegranate Green Tea
15 Min
Caponata
50 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min