
Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1005 kcal /
4205 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
75 g
Węglowodany
86 g
Błonnik
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Potato Curry Soup
35 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Blueberry Rosemary Smash
10 min
Super Hydrating Breakfast Drink
15 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min