Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
4205 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Spiced Almond Milk
15 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Basic Farro
35 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Basic Millet
45 min
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Caponata
50 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min