Urządzenia i Akcesoria
Cernelhas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
24 unidades
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
banha60 g
-
água110 g
-
sal1 pitada de
-
farinha tipo 65300 g
-
feijão seco
-
requeijão500 g
-
açúcar250 g
-
ovos3
-
gemas de ovo3
-
farinha tipo 5550 g
-
manteiga50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
92.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
690.1 kJ /
164.9 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Esparguete integral com cebola e acelgas
Brak ocen
Frango à caçador
Brak ocen
Arroz doce
1 godz. 5 min
Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos
Brak ocen
Margarita de vodka
5 min
Caracóis
1 godz. 30 min
Mousse de fruta
6 godz.
Ameixas de Elvas em calda
144 godz. 30 min
Tarte de pera bêbeda
1 godz. 10 min
Salame de menta
2 godz.
Doce de tomate
30 min